Höstläger skidor på gång!

LÄS MER!

Vad säger tidigare deltagare?

Bästa gruppresan jag gjort. Allt var i toppklass, och då menar jag verkligen allt. Fantastiska ödmjuka och proffsiga ledare som gav oss bästa möjliga förutsättningar och skapade en härlig atmosfär i gruppen. Bra boende, god mat, fantastiska miljöer. Varje dag blev en upplevelse  Lagom stor grupp - alla blev sedda och fick tips och råd. Värt varenda krona och jag rekommenderar resan varmt till alla som vill åka Marcialonga. Inte bara för loppet, utan för allt runtomkring också!

Resan till Marcialonga med ”fysio-outdoor” var en resa som jag kommer att ha med mig hela livet. Tanken var att äntligen åka Marcialonga som jag länge önskar att ha gjort då jag hört mycket positivt om loppet. Efter hemkomst var det givetvis kul att ha åkt Marcialonga. Det största minnet var dock hela upplägget att åka längdåkning i fantastisk miljö med nya goda vänner och inte minst god mat och dryck.   
Att sedan ledarteamet var såväl kunniga som bidrog till stämningen i teamet får man inte glömma bort. Håkons tips om stakning har man också stor glädje av i ett lopp som Marcialonga,  men givetvis också i  Vasaloppet som jag och många andra har som mål för vintersäsongen.
Jag kan verkligen rekommendera resan för de som önskar åka Marcialonga men inte minst njuta av fantastiska italienska alper med skidåkning i världsklass.

Vilka spännande resor kommer i framtiden?

Resor och träningsläger

Oj va många häftiga resor och läger det har blivit!

Genom åren har det blivit många häftiga träningsresor till spännande resmål! Upplevelser i form av träning, häftig natur, trevligt sälskap, god mat och dryck!

Vad sägs om löpning i bergen norr om Madrid, löpning i Alperna, löpresa till USA där vi test sprang Western states banan samt hela 4 resor till skidtävlingen Marcialonga.

Och vi ska inte glömma bort massor av träningsläger här hemma i Sverige!

Vad som kommer i framtiden får vi se!
Kan vara att det blir resa till Marcialonga igen nästa år!
Det är bara att hålla utkik!

Är ni ett företag eller grupp och är nyfiken på resa eller läger?

Läs mer här!