Håkon Breistrand

Med en gedigen erfarenhet av konditionsidrott i bagaget, hjälper jag dig att nå dina mål!
Som norrman och som norrmän flest, föddes jag med skidor på benen. Som ung tävlade jag fram till 19 års ålder med flera resultat topp 10 i Norge. Skidgymnasium var ett självklart val...
Men det var länge sedan och knappast någon kunskap som används i dag.
Förutom balans och känsla på skidor såklart...

Det var först efter att jag utbildade mig till fysioterapeut 2006 som intresset och kunskapen omkring träning och framförallt teknik växte fram. 
Efter några år inom sjukvården, Löplabbet, Asics concept store, startades företaget
Fysio-outdoor 2014. Under 10 år har jag hjälp privat personer, grupper, företag och föreningar till en bättre prestation och samtidigt till en bättre hälsa. Det har blivit otaliga träningsgrupper, träningsläger, resor, föreläsningar och workshops. Under perioden har jag även fördjupat mig i idrottsfysiologi och biomekanik på avancerad nivå på Gymnastik och idrottshögskolan.

Förutom att hjälpa andra har jag en egen meritlista inom motionslopp som är väldigt lång. Vad sägs om tex 10 Lidingölopp, 10 marathon, 3 ultravasan, 7 Vasalopp, 4 Marcialonga samt massor av annat smått och gott. Självklart även några Cykelvasan och Den store styrkepröven i Norge, 54 mil.

Snabb? Det beror på vem du frågar...
Men några exempel är 2.52.30 på Stockholm marathon, 6 silvermedaljer på Lidingöloppet, 7.52.30 på Ultravasan, andra plats på Öppet spår, placering 313 på Vasaloppet.
Det viktiga är dock inte mina placeringar och hur snabb jag är!
Det viktiga är den kunskap och erfarenhet jag har som kan hjälpa just dig till att nå dina mål!
För mig är balansen i träningen och livet otroligt viktigt! Träningen och fokuset på prestation får aldrig gå utöver din hälsa och mående. Du behöver ha balans i "kroppen" och livet!
Kom ihåg det!

Du vill prestera genom din hälsa, inte låta din prestation förstöra din hälsa!

Vill du veta mer om mig?
Ta kontakt vetja!

Varma hälsningar
Håkon Breistrand
Fysio-outdoor

Kontakta oss här!

Lidingö

+46709931890

info@fysio-outdoor.se