IMG_5045
Nu till 2019 kan Fysio-outdoor och Jonas Buud lansera en unik resa där du får möjligheten att provspringa stora delar av den legendariska Western States banan. Det blir 3 dagars träning där vi springer och vandrar banan. Det kommer att finnas vätskekontroller och mat stationer på banan samt många andra som också springer den banan. Många lika sinnade att umgås med under 3 härliga dagar alltså. Maxtiden är generös vilket innebär att man kan vandra stora delar av sträckan och ändå klara det inom maxtiden (en medelhastighet som motsvarar att springa hela sträckan på 160 km på 30 timmar). Banan kommer att vara bra uppmärkt.

Program:

22 maj – Onsdag
Utresa. Avfärd kl 14:35 Arlanda
Ankomst 16:10 Oakland – San Francisco
Resa till boende på andra sidan bron….

23 maj – Torsdag
Morgonjogg upp på kullarna “bakom” Golden Gate. Eftermiddagen fri för egna äventyr.

24 maj – Fredag
Besöka Armstrong Redwoods State Natural Reserve. Vanding eller löpning
Efter besöket åker vi Auburn, ca 2,5 timmars resa.

25 maj – Lördag
Från Foresthill Elementary School, kommer vi att ta buss till Robinson Flat, en resa som tar ca 1 timme. Du kommer att springa från Robinson Flat (beroende på snöförhållanden) tillbaka till Foresthill Elementary School, ett avstånd på cirka 47 km. Detta avsnitt kommer du att bekanta dig med ravinerna och de två svåraste stigningarna på hela banan(Devil’s Thumb och Michigan Bluff). Beroende på vädret kan under träningen så kan du också få bekanta dig med den värme som löparna sannolikt kommer att uppleva i ravinerna på tävlingsdagen.

26 maj – Söndag
Den andra dagen kommer vi att starta vid Foresthill Elementary School. Från denna plats kommer vi att springa California Street-delen av leden. 30 km

27 maj – Måndag
Den tredje dagen kommer bussar att transportera dig till Green Gate (50 minuters resa), där du kommer att köra de sista 32 km av sträckan tillbaka till mållinjen på stadion vid Placer High School.
På kvällen så besöker vi något lokalt ölbryggeri i Aburn

28 maj – Tisdag
Resa till San francisco (2,5 timmar)
Utforska staden

29 maj – Onsdag
Utforska staden
Hemresa kl 18:10

30 maj – Torsdag
Ankomst 13.10 den 30 maj. (Kristi himmelfärdsdag)

Detta ingår:
* Alla resor, träningar och delat boende på plats i USA.

Tillkommer:
* Flygresa till och från USA (Det bokar man själv)
* Mat på plats

Pris 17.500:-

Anmäl dig här!

Golden gate