workshop stakning

Den ”moderna” skidåkningen har förändrat de fysiska kraven på dagens skidåkare, speciellt genom dagens stakteknik. Förr jobbade man mycket med stora arbetande muskler, tex breda rygg muskeln och triceps. Men dagens teknik ställer stora krav på kroppens stabiliserande muskler främst i axlar, armar och bål. Orkar du inte stabilisera kroppen, kommer du förlora mycket kraft!

I denna workshop kommer du få en djupare förståelse av hur kroppens stabiliserande muskulatur jobbar i längdskidåkning, och då främst stakning. Vi jobbar mycket med att aktivera rätt muskulatur till rätt tid, och på så sätt få en mera effektiv teknik. Du kommer få testa massor av olika övningar som både ger en bättre kroppskontroll men även kommer utveckla din styrka!

Plats för workshopen är i gymnastiksalen i Berghultskolan, Lerum.
Tyvärr blir workshopen lite utanför Göteborg då det var svårt att hitta lokal centralt..
Kartlänk klicka här!
Tid: Torsdag 15 november
Grupp 1, 17.45-19.45
Grupp 2 20.00-22.00
Klädsel: Träningskläder för inomhus, va ombytt och klar till rätt tid!
Omklädningsrum finns.
Pris: 400;- inkl moms
Endast 15 platser per grupp!

ANMÄL DIG HÄR!