workshop stakning

Den ”moderna” skidåkningen har förändrat de fysiska kraven på dagens skidåkare, speciellt genom dagens stakteknik. Förr jobbade man mycket med stora arbetande muskler, tex breda rygg muskeln och triceps. Men dagens teknik ställer stora krav på kroppens stabiliserande muskler främst i axlar, armar och bål. Orkar du inte stabilisera kroppen, kommer du förlora mycket kraft!

I denna workshop kommer du få en djupare förståelse av hur kroppens stabiliserande muskulatur jobbar i längdskidåkning, och då främst stakning. Vi jobbar mycket med att aktivera rätt muskulatur till rätt tid, och på så sätt få en mera effektiv teknik. Du kommer få testa massor av olika övningar som både ger en bättre kroppskontroll men även kommer utveckla din styrka!

Plats för workshopen är i gymnastiksalen på Klockargården skola på Lidingö, Stockholm.
Tid: Torsdag 8 november kl 20-22
Klädsel: Träningskläder för inomhus, va ombytt och klar till 20.00.
Kom i i god tid i fall det tar lite tid att hitta gymnastiksalen!
Pris: 400;- inkl moms
Endast 16 platser!

Workshopen är full, väntelista gäller!