ultravasaläger
Häng med på Ultravasaläger 28 och 29 juli 2018!
För fjärde året  arrangerar Fysio-outdoor ett löpläger där du får springa ( i valfritt tempo) de 90 km från Sälen till Mora. Lägret passar perfekt för dig som är anmält till Ultravasan, men även för alla andra som gillar att springa längre sträckor. Självklart kan man vara med en av dagarna eller springa lite kortare (från Mångsbodarna 22 km) första dagen. Du väljer själv vilket du vil springa i!

Vi åker gemensamt upp med buss från Mora lördag förmiddag (08.30). På väg upp släpper vi av vår packning på skolan i Evertsberg där vi kommer sova. Det blir ett lite enklare boende i flerbäddsrum (lakan och handduk ingår). Bussen går vidare via Mångsbodarna till Berga By. Man får själv springa och gå i sitt eget tempo, det får ta den tid det tar…

I Evertsberg blir det gemensam middag på kvällen och genomgång av dagen samt massor av tips och råd till dig som ska springa Ultravasan.

Efter en förhoppningsvis god natts sömn och en god frukost, väntar de sista 43 km till Mora. I Mora väntar dusch och lunch i Mora Parken. Under båda dagarna kommer det finnas sportdryck och snacks längs med banan.

Lägret är perfekt uppladdning till Ultravasan, då det ligger 3 veckor innan tävlingen.

Ledare för lägret är Håkon Breistrand, tränare, sjukgymnast och officiell vasaloppscoach inom löpning och längdskidor. Håkon har själv sprungit 3 Ultravasa90.

Önskas boende natten innan/efter erbjuder Mora Parken hotellrum till bra pris.
Information om detta kommer i eget mail om man är intresserad

Pris för lägret är 2000;-

Då ingår:
I priset ingår:
– Bussresa Mora-Sälen lördag morgon
– Boende i Evertsberg, inkl sängkläder och handduk
– Middag Evertsberg lördag
– Frukost Evertsberg söndag
– Lunch Mora Parken söndag
– Snacks/sportdryck under löpdagarna

Klicka här för att anmäla dig…

Har du frågor är det bara att ta kontakt!