workshop stakning


Den ”moderna” stakningen har förändrat de fysiska kraven på dagens skidåkare. Förr jobbade man mycket med stora arbetande muskler, tex breda rygg muskeln och triceps. Men dagens teknik ställer stora krav på kroppens stabiliserande muskler främst i axlar, armar och bål. Orkar du inte stabilisera kroppen, kommer du förlora mycket kraft!

I denna workshop kommer du få en djupare förståelse av hur kroppens stabiliserande muskulatur jobbar under stakning, och hur du aktiverar rätt muskulatur till rätt tid. Du kommer få testa massor av olika övningar som både ger en bättre kroppskontroll men även kommer utveckla din styrka!

Plats för workshopen är i gymnastiksal på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm.
Tid: 22 november kl 20.00 (aktiviteten är på 2 timmar)
Klädsel: Träningskläder för inomhus, va ombytt och klar till 19.55. Omklädningsrum finns.
Pris: 400;- inkl moms
Begränsat antal platser!

Workshopen är fullbokad!