stakgrupp 1

Många har säkert förstått att styrketräning och längdskidåkning är att av mina favoritområden att jobba med! Det är här min kunskap som både tränare och sjukgymnast verkligen kommer fram!
Just kombinationen av kroppskontroll, stor kapacitet inom styrka och mycket teknik gör längdskidåkning väldigt komplex! Styrketräningen är en central del om ska bli bra på att tex staka! Inte bara för att du behöver stabiliteten, men även hitta musklerna i själva stakrörelsen. Det hjälper inte om du är starkt om du inte kan koppla på rätt muskler till rätt tid!

Det blir en liten grupp med 6 deltagare. I denna gruppen får mycket individuell feedback tillsammans med tuff träning! Vi kommer jobba mycket med kroppskontrollen i den stabiliserande muskulaturen, mycket med egen kroppsvikt men även med ringar, TRX, bollar, gummiband etc.

Gruppen kommer gå på måndagar kl 11.00 på Mora Parken, vi tränar ca 1 timme varje pass.
Gruppen börjar 26 september och vi tränar 10 gånger tillsammans.
Pris för gruppen är 1750;-

Önskar du att anmäla dig, klicka här