Blogg stakbild
Ta chansen och lyft din stakning med denna tre timmars workshop i stakteknik 1 september 2016.
Rätt teknik ger dig förutsättningar att maximera din åkning och åka mer energisnålt och även använda stakning uppför.

Att kunna orka och ligga på med bra stakning gör att man kan hålla en högre fart och få mer optimal frekvens. Bra stakning ger dig alltså både högre fart och bättre uthållighet! Att redan på rullskidor sätta rätt teknik gör att du kommer vara bättre förberedd än någonsin när snön kommer.

Detta är en workshop för dig som är van skidåkare men vill förbättra dig ännu ett steg. Det kommer finnas tid för individuell feedback och filmning under workshopen som tar max 10 deltagare.

Tre timmar workshop
Vi börjar med 1 timme föreläsning där vi kommer att gå igenom de biomekaniska grunderna vid stakning. Alltifrån olika kroppspositioner till stakning i olika terränger. Vi analyserar bilder och filmer för att få en förståelse för hur stakningen ska se ut.

Därefter följer två timmars praktiskt stakning där du får testa allt från föreläsningen i praktiken. I den praktiska delen ingår även individuell filmning, analys och feedback. Du kommer alltså få en bra grund med dig hem att jobba vidare på.

Workshopen körs i samarbete med Go Active Travel.
Antal deltagare är begränsat till 10, pris 700;-

För mera information, klicka här