Häng med på Ultravasaläger 29 och 30 juli 2017! (Nytt datum)
Fysio-outdoor arrangerar tillsammans med Jonas Buud ett löpläger där du får springa och gå de 90 km från Sälen till Mora. Lägret passar perfekt för dig som är anmält till Ultravasan, men även för alla andra som gillar att springa längre sträckor. Självklart kan man vara med en av dagarna eller springa lite kortare (från Mångsbodarna 22 km) första dagen. Du väljer själv vilket du vil springa i!

Vi åker gemensamt upp med buss från Mora lördag förmiddag. På väg upp släpper vi av vår packning i vandrarhemmet i Evertsberg där vi kommer sova. Det blir ett lite enklare boende i flerbäddsrum (lakan ingår). Bussen går vidare via Mångsbodarna till Berga By. Man får själv springa och gå i sitt eget tempo, det får ta den tid det tar… Lunch kommer vi inta i Mångsbodarna.

I Evertsberg blir det middag på kvällen samt föreläsning av Håkon Breistrand och Jonas Buud. Föreläsningen kommer handla om de sista förberedelserna samt tips och råd inför Ultravasan.

Efter en förhoppningsvis god natts sömn och en god frukost, väntar de sista 43 km till Mora. I Mora väntar dusch och lunch i Mora Parken. Under båda dagarna kommer det finnas sportdryck längs med banan.

Lägret är perfekt uppladdning till Ultravasan, då det ligger 3 veckor innan tävlingen.

Antalet platser på lägret är begränsat till 45.

Önskas boende natten innan/efter erbjuder Mora Parken hotellrum till bra pris.
Enkelrum 745;- inkl frukost, dubbelrum 930;- inkl frukost.
Rummen bokas direkt med Mora Parken 0250-27600 i mån av plats.

Pris för lägret är 2500;-

Klicka här för att anmäla dig…

Har du frågor är det bara att ta kontakt!