Har du en pulsklocka men inte riktigt vet hur du ska använda den under din träning?löpband

Då ska du göra ett konditionstest med laktatprofil.

Under testet får du köra flera 5 minuters intervaller på löpband med stegrande belastning. Efter varje intervall mäter vi din puls och laktat genom ett blodprov i fingret. För att bestämma dina individuella pulszoner körs även ett maxpulstest (kan uteslutas).

Efter testet får du svar på hur dina individuella pulsträningszoner ser ut samt din individuella laktattröskel (mjölksyratröskel). Vi går även tillsammans genom resultatet där du får råd och tips på hur du bör träna för att nå just dina mål.

Testet tar ca 1,5 timme att genomföra.

Under april månad får du 20% på testet om du gör testet i Mora.
Ordinarie pris är 1250;-
Under april är priset 1000;- (Pris utan maxpulstest är 900;-)

Intresserad av att göra test, ta kontakt på info@fysio-outdoor.se eller 0709-931890.

Testet kan även göras på stakmaskin