davos
Davos är synonymt med bergslöpning och nu har du chans att följa med oss på ett löparläger som bjuder på höjdmeter och broschyrvackra kossor på alpängar.

Ledare för resan är Jonas Buud och Håkon Breistrand.  Resan är från 28 juni till 5 juli 2016.

Att få springa i denna fantastiska miljö tillsammans med Jonas Buud är få förunnat. Jonas har vistats i området mycket i just löparskorna. Detta då han deltagit i Swiss Alpine Maraton, den 7,5 mil långa löptävlingen och han har varit överst på prispallen 8 gånger i rad de senaste åren. Utan tvekan kan han sina berg och stigar kring Davos.

Till resan har Jonas valt ut sina favoriter i området som bjuder på vacker löpning i dalen längs med Davossjön och självklart springer vi utvalda favoritsträckor i bergen från av Swissalpine banan. Sista delen av banan är ett härligt långpass, här stannar vi och äter lunch i Kershütte på 2600 meters höjd.

Resan körs i samarbete med Go Active Travel.

För mera information om resan klicka HÄR…