Datum: onsdagen den 4 november kl 17.30 – 18.45, samling utanför Alewaldsbutiken, Kungsgatan 32 kl 17.30 (Stockholm)
Möjlighet finns att lämna väska och ombyte i Alewaldsbutiken under träningen.
Anmälan: maila info@goactivetravel.se senast 3 november.

Hösten är en viktig period för dig som skidåkare, oavsett om du är nybörjare eller van motionär. Det är under hösten du lägger grunden för vinterns prestationer.Du som skidåkare har många verktyg att använda dig av under ”barmarksträningen”.

Under en timmes utomhusträning tillsammans med Håkon Breistrand, officiell Vasaloppscoach, kommer du att få bra träning samtidigt som du lär dig mera om hur längdskidåkare tränar på hösten. Fokus kommer vara på att utveckla din teknik, uthållighet och styrka.

FINA ERBJUDANDEN TILL DIG SOM DELTAR PÅ TRÄNINGEN!
Du som deltar på utomhusträningen får chans till bra shopping i Alewaldsbutiken. Du får en presentcheck på 20% att shoppa för (ordinariepris). Alla deltagare vid träningen hamnar även i Alewalds kundklubbs högsta bonusklass (10%) från första kronan oavsett årsinköpsvolym. Medtag legitimation vid ditt första besök hos Alewalds.

Välkomna!
Go Active Travel & Fysio-outdoor