morakommun grupp 2
I går var det löpkick-off med ett härligt gäng från Mora Kommun. Hela 57 stycken deltog under denna sköna försommarkväll i Hemus.
Vi började med en lugn runda för att få lite värme i kroppen. Tanken var lugnt tempo, men jag tycker ändå att vissa andades lite väl hårt efteråt:)
morakommun 4
Efter uppvärmningen blev det lite enkla tips på hur man kan springa lättare, mera effektivt och skonsammare. Deltagarna fick testa att springa med bra hållning, korta steg med mycket frekvens. Alla fick även prova på att springa barfota, då för att känna hur kroppen springer ”själv” om den själv får bestämma.
Till sist blev det så klart lek i form av stafett. Ambulansen är namnet, och som du hör på filmen skulle alla låta som en ambulans medan dom sprang. Vissa tyckte nog att det var lite pinsamt i början, men eftersom fler och fler började springa blev det mycket skratt och höga sirenljud (och ganska mycket flås)…

Jag vill tacka alla som var med! Jag hoppas ni hade en rolig och lärorik kväll! Jag hade det i alla fall riktigt kul!

morakommun grupp 1